عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

کرونا از طریق آجیل انتقال می‌یابد؟

اگر جزو افرادی هستید که آجیل شب عید خریداری کرده و نگران شیوع ویروس کرونا از طریق آجیل هستید بنا بر گفته رئیس اتحادیه اجیل و خشکبار می‌توانید برای رفع این نگرانی آن‌ها را در خانه حرارت دهید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی احمدی با تاکید بر رعایت بهداشت آجیل از فرآوری تا فروش گفت: طبق دستورالعمل ابلاغ شده به اعضای اتحادیه آجیل و خشکبار، بایستی حتما بر روی تمام آجیل و خشکبار سلفون کشیده شود و امکان تست توسط مشتری نیز وجود ندارد. از طرفی مشتری و فروشندگان حق دست زدن به آجیل و خشکبار را ندارند و فروشندگان موظفند حتما از دستکش و ماسک استفاده کرده و بهداشت فردی را رعایت کنند. همچنین در ورودی مغازه‌ها نیز بایستی افرادی ایستاده و به مشتریان مواد ضدعفونی کننده دهند تا مشکلی برای جنس ایجاد نشود.

 

وی  ادامه داد: به کارگاه‌های فرآوری آجیل نیزاعلام کردیم که افراد باید هنگام ورود به هر بخش از کفش‌های متفاوتی استفاده کنند و مشتریانی که سال‌های قبل از پای دستگاه فرآوری به صورت عمده آجیل را خریداری می‌کردند نیز حق ورود به کارگاه را ندارند.

 

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار با بیان اینکه توصیه می‌کنیم امسال از آجیل فرآوری شده بیشتر استفاده شود تا خام، گفت: همه اجناس فرآوری شده بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده می‌شوند و در این دما ویروسی باقی نمی‌ماند. همچنین اگر بعد ازخرید مشتری حساسیت بیشتری داشت می‌تواند با استفاده از مایکرویو یا روی گاز پروسه حرارت دهی را انجام دهد.

 

به گفته وی پروسه حرارت دهی مجدد بر روی آجیل تاثیری در کیفیت آجیل نخواهد گذاشت ومردم با خیال راحت می‌توانند این کار را انجام دهند./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار