به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی احمدی با تاکید بر رعایت بهداشت آجیل از فرآوری تا فروش گفت: طبق دستورالعمل ابلاغ شده به اعضای اتحادیه آجیل و خشکبار، بایستی حتما بر روی تمام آجیل و خشکبار سلفون کشیده شود و امکان تست توسط مشتری نیز وجود ندارد. از طرفی مشتری و فروشندگان حق دست زدن به آجیل و خشکبار را ندارند و فروشندگان موظفند حتما از دستکش و ماسک استفاده کرده و بهداشت فردی را رعایت کنند. همچنین در ورودی مغازهها نیز بایستی افرادی ایستاده و به مشتریان مواد ضدعفونی کننده دهند تا مشکلی برای جنس ایجاد نشود.
وی ادامه داد: به کارگاههای فرآوری آجیل نیزاعلام کردیم که افراد باید هنگام ورود به هر بخش از کفشهای متفاوتی استفاده کنند و مشتریانی که سالهای قبل از پای دستگاه فرآوری به صورت عمده آجیل را خریداری میکردند نیز حق ورود به کارگاه را ندارند.
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار با بیان اینکه توصیه میکنیم امسال از آجیل فرآوری شده بیشتر استفاده شود تا خام، گفت: همه اجناس فرآوری شده بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده میشوند و در این دما ویروسی باقی نمیماند. همچنین اگر بعد ازخرید مشتری حساسیت بیشتری داشت میتواند با استفاده از مایکرویو یا روی گاز پروسه حرارت دهی را انجام دهد.
به گفته وی پروسه حرارت دهی مجدد بر روی آجیل تاثیری در کیفیت آجیل نخواهد گذاشت ومردم با خیال راحت میتوانند این کار را انجام دهند./ ایسنا