ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

کرونا از طریق آجیل انتقال می‌یابد؟

اگر جزو افرادی هستید که آجیل شب عید خریداری کرده و نگران شیوع ویروس کرونا از طریق آجیل هستید بنا بر گفته رئیس اتحادیه اجیل و خشکبار می‌توانید برای رفع این نگرانی آن‌ها را در خانه حرارت دهید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی احمدی با تاکید بر رعایت بهداشت آجیل از فرآوری تا فروش گفت: طبق دستورالعمل ابلاغ شده به اعضای اتحادیه آجیل و خشکبار، بایستی حتما بر روی تمام آجیل و خشکبار سلفون کشیده شود و امکان تست توسط مشتری نیز وجود ندارد. از طرفی مشتری و فروشندگان حق دست زدن به آجیل و خشکبار را ندارند و فروشندگان موظفند حتما از دستکش و ماسک استفاده کرده و بهداشت فردی را رعایت کنند. همچنین در ورودی مغازه‌ها نیز بایستی افرادی ایستاده و به مشتریان مواد ضدعفونی کننده دهند تا مشکلی برای جنس ایجاد نشود.

 

وی  ادامه داد: به کارگاه‌های فرآوری آجیل نیزاعلام کردیم که افراد باید هنگام ورود به هر بخش از کفش‌های متفاوتی استفاده کنند و مشتریانی که سال‌های قبل از پای دستگاه فرآوری به صورت عمده آجیل را خریداری می‌کردند نیز حق ورود به کارگاه را ندارند.

 

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار با بیان اینکه توصیه می‌کنیم امسال از آجیل فرآوری شده بیشتر استفاده شود تا خام، گفت: همه اجناس فرآوری شده بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده می‌شوند و در این دما ویروسی باقی نمی‌ماند. همچنین اگر بعد ازخرید مشتری حساسیت بیشتری داشت می‌تواند با استفاده از مایکرویو یا روی گاز پروسه حرارت دهی را انجام دهد.

 

به گفته وی پروسه حرارت دهی مجدد بر روی آجیل تاثیری در کیفیت آجیل نخواهد گذاشت ومردم با خیال راحت می‌توانند این کار را انجام دهند./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار